Verhoalen

Verhoalen

Schrieven en vertellen

Vanaf 2010 ben ik bezig met het schrijven en vertellen van verhalen. De verhalen schrijf ik zowel in het Westerkwartiers en in het Nederlands. Ik ben lid van het vertelcollectief Kom op Verhoal en treedt met regelmaat op met ‘verhoalen & verskes’

Noord en Ommeland

Samen met collega-verteller Piet de Vries verzorg ik elke zaterdagmorgen rond half r tien een verhoal in het programma Noord & Ommeland van RTV-Noord

Kom op Verhoal

Het vertelcollectief bestaat uit een tiental vertellers uit het Westerkwartier dat verhalen vertelt over deze regio en meestal in onze streektaal, het Westerkwartiers

Beurtelings schrijven Henk Wierenga, Piet de Vries en ik een korte column in de Streekkrant onder de https://destreekkrant.nu/category/ik-proat-plat/ titel ‘Ik Proat Plat’.