Een leven in vogelvlucht

Een leven in vogelvlucht

Helmhuus

Dat leven begin aan de Hilmahuisterweg onder de rook van Lutjegast. Daar hadden mijn ouders een klein boerderijtje op nummer 6. Al snel zijn we verhuisd naar het kleine huisje op nummer 5 wat ernaast stond en daar heb ik ruim twintig jaar gewoond.

School

Na de lagere school in Lutjegast naar het Thorbecke College in Groningen gegaan om het Atheneum te volgen. Daarna doorgestoomd naar een studie Sociale Geografie, die wonderwel ook nog met succes werd afgerond. Bij het zoeken naar een baan ontstond de twijfel en het ik alsnog de switcg gemaakt naar de ICT.

Thuus

In 1981 Grietje ontmoet en nooit mee losgelaten. Na een ouderwetse verkering van 7 jaar getrouwd en verhuisd naar Pieterzijl. In 1991 werd Regina geboren en 2 jaar later Rogchert en daarmee was gezin compleet. Pieterzijl is de vaste stek gebleven.

Werk

Sinds 1987 werkzaam in de ICT als Data-consultant. Sinds een groot aantal jaren is ons kantoor gevestigd in de oude melkfabriek de Ommelanden in stad. Kijk verder op: http://www.linkedin.com/in/geert-zijlstra-3b43ba1

Volleybal

Vanaf mijn twaalfde sta ik op het volleybalveld . Gestart bij LuVo, overgestapt naar MAC en de laatste jaren gesleten bij fusieclub DoVo/Hujades. Naast de competetie natuurlijk ook mooie neven zaken als Ameland en Oliebollentoernooi.

Hobbies

Zingen, vertellen em schrijven in het Westerkwartier(s), maar ook vaak op de fiets te vinden en lang op het volleybalveld gestaan. Muziek maken, verhalen schrijven en vertellen. Kortom tijd te kort!