Podcast opnemen over de Struuntocht

Podcast opnemen over de Struuntocht

Vorig jaar heeft Stichting Mien Westerkwartier als proef een podcast opgenomen in Zevenhuizen, rond de verkiezing van ‘Het leukste dorp van Groningen’. Betrokken personen vertellen over hoe die wedstrijd verliep en hoe ze daar nu op terug kijken. De reacties waren positief en daarom is besloten om samen met het Ommelander Media Collectief ook dit jaar een aantal podcasts op te nemen

Op 18 februari kwam een groep betrokkenen in Lutjegast bijeen in dorpshuis het Kompas, om te spreken over de organisatie van de Abel Tasman Struuntocht. Dit jaar op 9 september vindt dat wandelevenement weer plaats en ook deze keer zal ik samen met Niels Span de wandelaars ‘wegschieten’. De verhalen rolden al snel over de tafel en Aldert Jonkman kom om 11 uur tevreden knikken ‘het staat er op!’

Het resultaat zal in maart beschikbaar komen op de websites van de betrokken partijen.

Aan de stamtoafel in het Kompas
Reacties zijn gesloten.